17 octombrie, 2012

Pasta, pancetta e Philadelphia

Astazi in sfarsit mananc pasta asa cum o faceam la Roma - cu bacon si branza philadelphia, normal totul trimis de acolo :p. E foaaarte simplu de preparat si e super gustoasa, tot de ce aveti nevoie e indicat in poza de mai jos iar rezultatul final e exact ca aici (nu am gasit o sursa in romana, asa ca cine e interesat de reteta sa ma intrebe :p). Sa aveti pofta!







4 comentarii:

  1. <3 mersi pentru idee :P arata foarte delicioasa <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm iata nu am incercat sa fac cu philadelphia. Aici in Canada cam greu se topeste brinza asta de philadelphia asa ca eu folosesc Alfredo sous si iese ceva similar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e o branza foarte moale, iar secretul e ca atunci cand se topeste adaugi o lingura de apa din cratita unde fierb pastele...si enjoy! :)

      Ștergere

Lasa un comentariu